2014-01-23 09:08:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ne keresse a bajt

Napi horoszkóp január 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Lehangoltnak érzi magát, most már nagyon megviseli a fénytelen napok szürkesége. Nincs igazán kibékülve a jelenlegi helyzetével sem, de az még nem ok arra, hogy mindent olyan sötéten lásson. Keressen valami szépet, aminek örülhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne keresse a bajt, inkább próbáljon meg együttműködni a kollégáival, még akkor is, ha ez egyelőre ellentmond az ön nézeteinek. A dolgok menet közben is megváltoztathatók: akkor derülhet ki, hogy kinek is van igaza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap tele lehet meglepetésekkel. Szerelmes hangulata van, amin még saját maga is elcsodálkozik. Olyasvalaki kelti fel önben ezt az érzést, akiről már réges-rég lemondott. Vagy lehet, hogy mégsem?

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Felelősséget kell vállalnia egy bizonyos ügyben, még akkor is, ha nem teljesen érzi kompetensnek magát a kérdésben. Mégis jól teszi, ha megtesz minden öntől telhetőt. A jutalma sem fog elmaradni, ha sikeres lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha valamiben ludasnak érzi magát, ha kritika éri ez ügyben, akkor jobban teszi, ha nem keresi a kibúvókat. Úgyis kiderül az igazság, és akkor már jobb, ha elébe megy a dolognak. Így van esélye kijavítani is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jó érzés, ha a bajban számíthat a barátaira, és viszont. Ma önnek lehet szüksége az egyikük segítségére, akinek tegnap talán ön segített. A családja önmagában nem elég a biztonságra, amire ön törekszik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha eddig nem volt munkája, vagy nem volt vele teljesen elégedett, akkor a mai napon rátalálhat arra, ami igazán kedvére való lehet. Meglehet, ehhez még valamit tanulnia kell, esetleg akár költöznie, utaznia is. De megéri!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bizonytalankodik a munkája miatt: talán a munkahelyén zajló változások miatt, vagy a szakmaiság terén érzi lemaradva magát. Utóbbi esetben haladjon a lenini úton: azaz tanuljon, tanuljon, tanuljon! Ez biztosan nem válik a hátrányára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Tartsa meg a fontossági sorrendet! Ha kedvére van is egy bizonyos foglalatosság, csak akkor vágjon bele, ha a sürgető kötelezettségeit már letudta. Különben nem is lesz képes felhőtlenül elmerülni benne, és élvezni azt, amit szeret.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy kellemetlen személy társaságára kell felkészülnie a mai napon. Ezért jól teszi, ha már jó előre felkészül a mentális önvédelemre. Ismeri az illető szókimondását: vértezze fel magát, akkor könnyebben viseli el sértődés, bántódás nélkül.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon végre rendezheti az anyagi ügyeit. Lehetőleg ne úgy, hogy további kölcsönöket vesz fel. Ha nagyobb bevételre van kilátása, akkor inkább fizesse vissza az eddigieket is. Így tiszta lappal indulhat újra. Még ha le is kell mondania valamiről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Rutinszerű napra számíthat, nem várható semmiféle akadály a munkavégzés terén. Ezért könnyen és gyorsan halad, és még arra is lesz lehetősége, hogy a fennmaradó idejében sportoljon egy kicsit. Ha másként nem úgy, hogy inkább gyalog megy haza.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: